Megosztás

|

Magyar-Termekek.hu Blog_

A magyar-termekek.hu blogja. Hírek, információk hazai gyártókról, az itthoni, illetve a külföldi piacokon kapható magyar termékekről. Megírjuk, hogy mit, miért, s miért nem ajánlunk a vásárlóknak.

Honlapunk: magyar-termekek.hu

Facebook: facebook.com/magyartermekek
Twitter: twitter.com/magyartermekek
YouTube: youtube.com/magyartermekek

E-mail: info@magyar-termekek.hu

„Válaszd a Hazait! Válaszd a jövőt!”

Facebook

Elindultunk…

2010.12.13. 10:54 Stef1

Kedves Olvasó! 

2009. május 1-én indítottuk el internetes oldalunkat a www.magyar-termekek.hu oldalt, ahol megpróbálunk egy amolyan „magyar termék adatbázist” működtetni. Folyamatosan frissítve, újabb és újabb cégeket és termékeket felkutatva, különböző kategóriákba rendezve próbálunk mindenkit tájékoztatni arról, hogy a polcokon kapható termékek közül mi a magyar. Tehát, a magyar gazdaságot támogatni szándékozóknak mit érdemes megvásárolni!
 
2010. áprilisától ott vagyunk a Facebook-on és a Twitter-en is. Ahol az internetről tallózva, válogatva megosztjuk az aktuális híreket az adott témával kapcsolatban.
 
Most, 2010. decemberében pedig blog írásba kezdünk. Azért, hogy egy kissé más szemszögből nézve, másképp is bemutathassuk a magyar, illetve külföldi termékek világát.
 
Jó olvasást, jó böngészést!
 
Tisztelettel:
 
Bajkó-Sokoray István és Somogyi Bálint Márton
Magyar Termék Egyesület - Budai Fiatalok Egyesülete

1 komment

Címkék: hírek vásárlás indulás hazai magyar termék

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-termekek.blog.hu/api/trackback/id/tr602512609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2011.12.03. 21:23:06

Jó ez a blog, sok sikert!
Mondjuk furcsa hogy az index.hu kirakta a címoldalra. :) Biztos csökken a nézettségük, egyre kevesebb a szélsőliberális értelmiségi. :)
süti beállítások módosítása